Grid star
eveniment

SE PREGATESC NOI RESTRICTII IN BUCURESTI – N-ai cos, nu intri in magazin

Autoritatile pregatesc noi restrictii in Bucuresti.

Prefectul Capitalei Alin Stoica a declarat ca se va discuta cu retailerii despre posibilitatea ca in magazine sa intre doar cei care au cos de cumparaturi, iar cand acestea se epuizeaza, sa nu se mai permita accesul pana cand nu ies alti clienti.
Practic, cine nu mai gaseste un cos de cumparaturi disponibil la intrarea in magazin, nu mai are voie sa intre.
Prefectul a declarat la antena 3 ca in felul acesta se asigura numarul de clienti optim pe magazin, in asa incat sa nu se creeze aglomerare.

Iata declaratiile facute de Prefectul Capitalei:

"In momentul in care magazinul stabileste ca numarul optim de clienti pentru a evita agolmerarea este x, atunci foloseste x cosuri si le pune la intrare. In momentul in care vin clientii, iau cosurile. La un moment dat, cosurile se tremina. In momentul in care se termina, nu mai au acces clientii in magazin, pana in momentul in care incep sa iasa.
Cand ies se elibereaza cosul si pe masura ce se elibereaza cosuri pot intra clienti. In felul acesta asiguri acel numar de clienti optim pe magazin, in asa incat sa nu se creeze aglomerare.
Este o masura care este pentru micile magazine, sau magazine medii care nu isi permit sa plateasca un om care sa stea sa numere clientii si atunci ii eliberam si pe dumnealor de o sarcina.  Nu le dam o sarcina pecuniara in plus. Asiguram numarul de clienti. E un exemplu de masura care ar putea fi luata. Nu e ceva care este stabilit inca. Discutam cu retailerii si daca dumnealor considera ca ideea este buna si vor sa o aplice, atunci se va aplica''.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani