Grid star
punguta cu doi bani

Somerul Orban juca poker pe bani grei

Ia uitati ce informatie interesanta ne-a oferit fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici. Acesta a comentat ultima nemultumire a premierului Ludovic Orban fata de Curtea Constitutionala a Romaniei, caci asa cum deja se stie CCR nu ii place deloc liderului PNL. Este vorba despre reprosul facut de Orban la adresa CCR, dupa ce Curtea a lasat Parlamentului posibilitatea de a decide data alegerilor.

Pe langa faptul ca ii aminteste ca Parlamentul este unica autoritate legiuitoare, Eugen Teodorovici dezvaluie si ceva ce nu se prea stia pana acum. Si anume ca Ludovic Orban ar fi obisnuit sa puna la bataie sume imprsionante la partidele de poker pe care le juca, inclusiv in perioada in care era somer. Or, tocmai asta e problema, zice Eugen Teodorovici: de unde avea bani de poker si de tigari scumpe somerul Orban? DNA ar putea oferi un raspuns, subliniaza Eugen Teodorovici, intr-o postare pe pagina sa de Facebook:

Deci, Ludovic, uite ce-ti propun: mergi tu la ANI sau DNA sa faci plangere tuturor parlamentarilor care vor vota pentru stabilirea datei alegerilor prin lege, asa cum este legal si normal si apoi, dupa ce lasam procurorii si inspectorii de integritate sa-si revina din ras, mergem noi si-i rugam sa vada cum de ai putut sa traiesti atata amar de vreme somer, sa fumezi tigarile alea scumpe si sa joci sume impresionante la poker...ca poate o fi ceva acolo...”.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani