Grid star
antreprenoriat

STATUL VINDE MARFA PRODUCATORILOR ROMANI – Casa Unirea, livrare de 13 tone de legume. Iata unde au ajuns produsele

Pusa pe picioare dupa o perioada de inactivitate, Casa de Comert Agroalimentar Unirea continua livrarile de legume preluate de la producatorii romani.


Astfel, Casa Unirea a realizat la sfarsitul saptamanii trecute o noua livrare de legume romanesti catre magazinele METRO Cash & Carry. Este vorba despre 13 tone de varza alba si rosie, marfa urmand sa fie introdusa in circuitul comercial. Livrarile de produse agroalimentare vor continua in perioada urmatoare, iar in vederea crearii unui mecanism comercial functional, reprezentantii Casei de Comert Agroalimentar Unirea continua negocierile si cu alte lanturi de magazine din Romania pentru a incheia contracte de colaborare, in beneficiul tuturor partilor implicate.

Prima livrare

Prima livrare de legume a Casei Unirea dupa redeschidere a avut loc in urma cu doua saptamani, catre magazinele Carrefour Romania. Astfel, 12 tone de legume (cartofi, varza alba, varza rosie si dovleac placintar) preluate de la producatorii autohtoni au fost livrate direct la unul dintre depozitele retailerului francez din comuna Chiajna, judetul Ilfov, pentru a fi introduse in circuitul comercial.
Se incheie contracte pentru a fi furnizata marfa fara sincope, astfel incat fluxul comercial sa se poata desfasura in cele mai bune conditii. Casa de Comert merge catre producatori, preia produsele disponibile si le duce in retele de magazine. Salut faptul ca retailerii isi indreapta atentia catre produsele romanesti si sunt deschisi la colaborare. Toata lumea are de castigat prin valorificarea productiei pe care o obtin bravii nostri agricultori. Vom folosi toate mijloacele pentru promovarea si valorificarea produselor romanesti”, declara ministrul Agriculturii, Petre Daea.

​​Retele proprii de achizitie

Scopul Societatii Nationale „Casa Romana de Comert Agroalimentar UNIREA” – S.A. il constituie, in principal, organizarea si desfasurarea comertului cu ridicata si cu amanuntul, in depozite si magazine specializate, piete si targuri, cu marfuri agricole: cereale, legume-fructe, carne, lactate, oua, etc, precum si operatiuni de import-export cu aceasta categorie de marfuri. In acest scop, Casa Unirea organizeaza retele proprii de achizitie, procesare primara si industriala, precum si centre logistice, retele de vanzare in tara si in strainatate

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani