Grid star
companii

TRIBUNALUL BUCURESTI, DECIZIE CU PRIVIRE LA CITY INSURANCE - S-a dispus deschiderea procedurii falimentului. Termenul pentru inregistrarea cererii de admitere a creantelor asupra averii debitoarei (Minuta)

Tribunalul Bucuresti a admis miercuri, 9 februarie 2022, in dosarul 27011/3/2021, cererea Autoritatii de Supraveghere Financiara si a dispus deschiderea procedurii falimentului impotriva CITY INSURANCE S.A. Decizia poate fi atacata cu apel. Prin aceeasi hotarare a fost desemnat in calitate de lichidator judiciar CITR Filiala Cluj S.P.R.L.

In cauza, judecatorul sindic a fixat urmatoarele termene limita:

a) termenul limita pentru inregistrarea cererii de admitere a creantelor asupra averii debitoarei – 28.03.2022; 
b) termenul de verificare a creantelor, de intocmire si publicare in BPI a tabelului preliminar de creante – 18.04.2022; 
c) termenul de definitivare a tabelului creantelor – 13.05.2022; 
d) data primei sedinte a adunarii generale a creditorilor – 25.04.2022.

“In vederea facilitarii demersurilor de inregistrare a declaratiilor de creanta, precizam ca cererile de inscriere la masa credala, insotite de documentele justificative si dovada achitarii taxei judiciare de timbru vor fi transmise la grefa Sectiei a VII-a Civila a Tribunalului Bucuresti, atat in format scriptic (hartie), cat si in format electronic (documente PDF de maximum 4 MB fiecare) exclusiv la adresa de email trb-falimentcity@just.ro, urmand ca exemplarul destinat practicianului in insolventa sa fie transmis pe adresa de corespondenta electronica ce va fi indicata de acesta prin notificare.

Mentionam totodata ca intreaga corespondenta electronica privind procedura insolventei debitoarei Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A. va fi transmisa de catre participantii la procedura NUMAI pe adresa de e-mail trb-falimentcity@just.ro”.

Iata minuta Tribunalului Bucuresti in dosarul 27011/3/2021:


Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani