Grid star
eveniment

TUPEU DE PNL-IST – Aroganta secretarului de stat confruntat cu cresterea facturilor la electricitate: „Cel mai ieftin megawatt de energie este cel pe care nu-l consumam” (Video)

Indemnul ceausist „Mai puneti o haina pe voi!” revine in regimul PNL sub forma indemnului de a nu mai consuma atata energie electrica, daca ne plangem ca s-a scumpit in ultima luna.

Cel care a produs aceasta perla de gandire marti, 24 august 2021, la Digi 24 este George Sergiu Niculescu (foto), secretar de stat in Ministerul Energiei incepand cu 15 martie 2021.

Iata declaratia lui Niculescu (vezi video):

Masurile de eficienta energetica nu trebuie privite ca un mod rau. Masurile de eficienta energetica sunt peste tot in lume apreciate ca fiind un mod prin care poti sa-ti reduci costurile cu utilitatile. Nu este nimic rau sa fim atenti in ceea ce priveste consumul ponderat de energie electrica, in sensul in care ne putem reduce facturile in acest sens. Sa nu uitam faptul ca cel mai ieftin kilowatt sau megawatt de energie nu este nici cel din surse regenerabile, nici cel de pe OPCOM de pe pretul pe zilele urmatoare, ci cel mai ieftin megawatt de energie este cel pe care nu-l consumam. Acela este cel mai ieftin megawatt.

Fost vicepresedinte al organizatiei judetene PNL Constanta si, in acelasi timp, presedintele filialei PNL Navodari pana decembrie 2019 (cand a fost numit prefect al aceluiasi judet), George Niculescu nu este nici inginer electrotehnist, nici nu a absolvit ciclul licential al vreunei facultati economice. In schimb, Niculescu a urmat intre 1999 si 2004 cursurile Facultatii de Drept din Universitatea Ovidius Constanta, apoi intre 2016 si 2018 masteratul ASE de Administrarea Afacerilor – Antreprenoriat si Administrarea Afacerilor in Domeniul Energiei.

https://youtu.be/v65SstX-tUA?t=1022

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani