Grid star
business capital

300 DE SPATII GRATUITE PENTRU ANTREPRENORI – Asistenta pentu IMM-uri in Sectorul 1

300 de spatii gratuite pentru antreprenori. Si asistenta pentru IMM-uri in Sectorul 1. Asta anunta unul dintre candidatii la Primaria Sectorului 1 din Capitala.

Este vorba despre Ioana Constantin (foto centru), candidata PMP la alegerile locale pentru Sectorul 1. Intr-un clip video postat pe pagina sa de Facebook, Ioana Constantin explica faptul ca alte masuri pe care le are in vedere si care trebuie implementate pentru antreprenori, IMM-uri si mediul de afaceri in general reprezinta simplificarea si debirocratizarea interactiunii cu Primaria Sectorului 1, precum si cu institutiile din subordinea acesteia.

Pe de alta parte, Ioana Constantin atrage atentia asupra ca multe afaceri s-au prabusit, iar altele inca sunt grav afectate de criza sanitara provocata de pandemia de Covid-19.

Iata anuntul candidatei PMP la Primaria Sectorului 1 Ioana Constantin:

https://www.facebook.com/1317563728271610/videos/1939756809492915/

In ultimele luni, multe afaceri s-au prabusit, iar altele sunt inca sufocate de criza sanitara. In Sectorul 1 sunt cele mai multe afaceri din Bucuresti, deci taxe si impozite care vin la bugetul local.

Angajamentul Partidului Miscarea Populara pentru antreprenorii din Sectorul 1 este ca vom oferi 300 de spatii gratuite pentru antreprenori, la inceput de drum, 3 centre de asistenta pentru IMM-urile din sector si vom simplifica si debirocratiza interactiunea cu Primaria si cu institutiile din subordine”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani