Grid star
criptomonede

BINANCE LANSEAZA UN PROIECT DE CREDITARE PENTRU MINERII CRIPTO – Compania aloca 500 milioane dolari pentru imprumuturi destinate minerilor Bitcoin "blue-chip”

Cea mai mare platforma de exchange cripto la nivel globala a lansat un proiect de creditare de 500 de milioane dolari pentru a sprijini industria mineritului cripto. Binance Pool, o filiala miniera a Binance, va acorda imprumuturi minerilor Bitcoin de tip "blue-chip”.

Gilda Popa

Potrivit postarii oficiale de pe blog, Binance Pool va oferi acces la un fond de imprumut de 500 de milioane de dolari in mai multe conditii, care includ un termen de la 18 pana la 24 de luni, rate ale dobanzii de 5% pana la 10% si active digitale ca garantie. Compania precizeaza ca va analiza o gama larga de indicatori, inclusiv performanta actuala a minerilor care solicita imprumutul, puterea de exploatare si nivelul de securitate, pentru a defini bonitatea acestora.

"Binance Pool intentioneaza sa lanseze produse de cloud mining. Deoarece puterea hash (n.r. aferenta activitatii) de cloud mining va fi achizitionata direct de la furnizorii de activitate de minerit Bitcoin si de infrastructura digitala, Binance Pool cauta furnizori de cloud mining care sa lucreze cu noi”, se arata in materialul publicat pe blogul Binance.

Binance, strategie de expansiune in plina "iarna cripto”

Un purtator de cuvant al Binance a clarificat criteriile pentru definirea unui potential imprumutat ca miner "blue-chip” pentru Cointelegraph.

"Una dintre cerinte este ca solicitantul sa fie clasificat ca utilizator VIP Binance si sa se conecteze cu cel putin 500 PH/s la Binance Pool pentru cel putin 24 de luni dupa emiterea imprumutului”, a declarat reprezentantul companiei de exchange cripto.

Compania nu a precizat valoarea maxima a unui singur imprumut, facand referire la specificul situatiei fiecarui solicitant.

Fiind unul dintre cele mai importante pool-uri de cripto mining din lume, Binance Pool mentioneaza ca "are responsabilitatea de a ajuta la mentinerea unui ecosistem sanatos de active digitale”. In contextul conditiilor actuale de piata, Binance Pool lanseaza acest proiect pentru a sustine minerii cripto si furnizorii de infrastructura digitala oferind servicii sigure de finantare a datoriilor atat pentru companiile publice, cat si pentru cele private cu activitati de minerit si crearea de infrastructura a activelor digitale, la nivel global.

Binance isi continua strategia de expansiune chiar si in plina iarna cripto, noteaza Cointelegraph. In septembrie, compania s-a inregistrat la Ministerul Afacerilor, Inovarii si Ocuparii Fortei de Munca din Noua Zeelanda si a deschis birouri locale in tara.

La inceputul lunii octombrie, platforma de exchange cripto a deschis doua birouri in Brazilia, dubland dimensiunea echipei locale de la vizita lui Changpeng „CZ” Zhao in tara in primavara anului trecut. Se pare ca Binance sustine in continuare oferta lui Elon Musk, de preluare a platformei de socializare Twitter pentru 44 de miliarde de dolari.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani