Grid star
criptomonede

COINBASE LANSEAZA NOI SERVICII DE PLATA PRIN PORTOFELUL SAU WEB3 – Utilizatorii pot trimite fonduri prin intermediul retelelor sociale si a platformelor de mesagerie, intre care Facebook, TikTok, WhatsApp sau Telegram

Coinbase, cea mai mare platforma cripto din SUA, si-a actualizat portofelul digital pentru a permite trimiterea de monede stabile prin intermediul retelelor sociale si a platformelor de mesagerie. Utilizatorii pot acum trimite fonduri folosind un mesaj text pe WhatsApp, Telegram, Snapchat, TikTok si Instagram.

Gilda Popa

Coinbase a dezvaluit pe blogul sau cum vor functiona noile servicii de plata disponibile ale portofelului sau Web3. Bursa cripto mentioneaza ca utilizatorii pot trimite instantaneu bani prietenilor si familiei din intreaga lume, gratuit, direct in aplicatiile de mesagerie si retelele sociale, prin partajarea unui link de la Coinbase Wallet.

Astfel, partajarea link-urilor se poate face cu platforme precum WhatsApp, iMessage si Telegram, platforme de retele sociale precum Facebook, Snapchat, TikTok si Instagram sau chiar prin e-mail. Cei fara un cont Coinbase nu vor putea primi fonduri in acest fel, ceea ce face ca noile servicii sa fie parte a unei strategii mai ample de a extinde baza de clienti. Daca linkul nu este deschis in doua saptamani, fondurile vor fi returnate automat expeditorului, precizeaza compania.

Serviciul, disponibil prin aplicatia Coinbase Wallet

Trimiterea de bani este acum la fel de simpla ca si trimiterea unui text, mesaj direct sau e-mail, oriunde va conectati deja cu prietenii si familia. Si pentru ca Coinbase Wallet este disponibil in 20 de limbi si in peste 170 de tari, banii tai pot fi revendicati oricand in intreaga lume.

Am facut mai usor sa trimiteti bani oriunde puteti partaja un link, fie prin aplicatii de mesagerie precum WhatsApp, iMessage si Telegram, platforme de retele sociale precum Facebook, Snapchat, TikTok si Instagram sau chiar prin e-mail.

Cand destinatarul dvs. face clic pe linkul partajat, il va duce in aplicatia Coinbase Wallet pentru a revendica sau a-l directiona sa descarce aplicatia Coinbase Wallet pe iOS sau Android si sa creeze un nou portofel cu doar 1 clic. Este atat de simplu. Iar daca fondurile nu sunt revendicate in termen de 2 saptamani, acestea vor fi returnate automat expeditorului”, explica reprezentantii Coinbase pe blogul platformei cripto.

In prezent, numai moneda stabila USDC, din care Coinbase detine un pachet, poate fi partajata gratuit prin link-uri de pe portofel. Alte cripto-active pot fi, de asemenea, trimise si primite, dar sunt supuse unor taxe de retea. Mai mult decat atat, nu exista proceduri know your customer (KYC) pentru a utiliza Portofelul Coinbase, dar compania le cere sa aiba un cont de tranzactionare cripto complet.

Actiunile Coinbase au crescut cu 300%

Actiunile Coinbase s-au depreciat puternic anul trecut, alaturi de intreaga industrie cripto, si au scazut la aproximativ 35 de dolari. Cu toate acestea, COIN a inceput sa-si recastige valoarea aproape imediat, odata cu inceputul anului 2023, iar recentele miscari pozitive ale pietei au ajutat actiunile sa creasca vertiginos pana la un varf multianual de 140 USD.

Asta inseamna ca actiunile Coinbase au crescut cu peste 300% pana acum, ceea ce le face unul dintre cele mai performante active in general. De fapt, CryptoPotato a raportat saptamana trecuta ca COIN, impreuna cu MSTR de la MicroStrategy, au crescut cu trei cifre de la inceputul anului.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani