Grid star
eveniment

CU DECLARATIE SAU FARA LA BISERICA IN NOAPTEA DE INVIERE – Klaus Iohannis a lamurit lucrurile

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri, 21 aprilie 2021, ca in noaptea de Inviere restrictiile de circulatie se ridica, iar crestinii vor putea sa participe la slujbele de Inviere si nu vor trebui sa completeze declaratii,
Seful statului a precizat ca nu vor fi restrictii suplimentare in noaptea de Inviere, dimpotriva, vor fi mai putine restrictii.

Iata declaratiile facute de Klaus Iohannis:

In noaptea de Inviere restrictiile de circulatie se ridica, asadar crestinii vor putea sa participe la slujbele de Inviere. Nu vor trebui sa completeze declaratii, vor merge pur si simplu la biserica. Deci, repet – in noaptea de Inviere fiecare crestin poate sa mearga la biserica daca doreste.
Biserica va organiza slujba asa cum este datina. Nu ne amestecam in felul in care vor fi organizate slujbele la biserica. Stim cu totii ca prima parte a slujbei se tine afara, dupa care o parte intra in biserica. Crestinii merg la biserica sa participe, sa ia lumina, sa ia Pastile, si eu imi doresc, si asa vom organiza lucrurile, ca totul sa se desfasoare in liniste si in buna randuiala.
Aceste lucruri sunt deja prevazute in Hotararea de Guvern pentru starea de alerta care este acum in vigoare si nu vor exista modificari in aceste reglementari.
Deci, nu vor fi restrictii suplimentare in noaptea de Inviere, dimpotriva, in noaptea de Inviere vor fi mai putine restrictii, fiindca ne dorim ca oamenii sa poata merge la biserica”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani