Grid star
eveniment

DEVALIZAREA ROMANIEI – Vicepresedintele Pro Romania Adrian Marius Dobre analizeaza “Planul de relansare economica”: “Indivizi care de sapte luni nu construiesc nimic, mint si manipuleaza cu nerusinare”

Vicepresedinte Pro Romania, Adrian Marius Dobre (foto), ataca asa-zisul ”Plan de relansare economica” prezentat ieri de Guvernul Orban. Pe care il numeste o ”tentativa de program electoral”.

Dobre sustine ca planul promite romanilor lucruri mult dorite de acestia, fara insa a avea surse de finantare sau sustinere in economia reala. Este o insiruire de povesti, lucruri dorite de mult de romani (gen autostrazi), fara surse de finantare si fara sustinere in economia reala. Fara viziune de dezvoltare reala, fara resursa umana, fara nimic. 300 de pagini de sloganuri electorale”, afirma vicepresedintele Pro Romania.

De asemenea, Adrian Marius Dobre precizeaza ca liderii politici devalizeaza tara si ”mint si manipuleaza cu nerusinare”.

Iata postarea de pe Facebook facuta de vicepresedintele Pro Romania, Adrian Marius Dobre:

”Desi am fost rugat insistent sa comentez lansarea programului economic propus de PNL, precum si continutul acestuia, nu m-am grabit sa fac lucrul acesta din doua motive evidente:

-in primul rand am vrut sa fiu om serios si sa citesc programul mai intai,

-in al doilea rand modul in care a fost lansat mi-a parut atat de sinistru, neadecvat, stupid si fals incat orice comentariu a devenit irelevant. Imaginile spun totul, oamenii inteleg perfect ce s-a intamplat acolo si nu au nevoie de comentarii suplimentare.

Referitor la continut: daca va spun ca de maine ar fi bine ca venitul mediu in Romania sa fie de 5000 de euro, somajul sa fie zero, pensionarii sa aiba minim 3000 de euro, Romania sa aiba o infrastructura cel putin similara cu a Germaniei, ca vom fi lideri europeni la exporturi, ca agricultura romaneasca va hrani jumatate de glob, ca fiecare roman va avea casa lui si cel putin doua masini, ca sputalele romanesti vor fi adevarate oaze de sanatate si ca sistemul educational romanesc va fi atat de bun incat vom 'fura' studentii de la marile universitati de afara - inseamna ca PROGRAMUL PE CARE VI-l PREZINT ESTE UNUL BUN, nu-i asa?

Cam asa este si aceasta tentativa de program electoral. Pentru ca evident, nu este un program economic ci unul electoral.

Ideea de baza este: sa fie bine ca sa nu fie rau!

Nu are cap, nu are coada si nu are substanta. Este o insiruire de povesti, lucruri dorite de mult de romani (gen autostrazi), fara surse de finantare si fara sustinere in economia reala. Fara viziune de dezvoltare reala, fara resursa umana, fara nimic.

300 de pagini de sloganuri electorale.

Inainte de a fi om politic, sunt roman si traiesc in economia reala si in viata reala. Mi-as dori, daca ar exista o bagheta magica, ca povestile din acest 'program' sa fie adevarate de astazi daca se poate.

Insa nu pot sa nu ma enervez, sa ma frustrez si sa ma indignez cand ii vad pe acesti indivizi care de sapte luni devalizeaza tara si nu construiesc nimic, cum mint si manipuleaza cu nerusinare.

Si dupa toate astea, mai inteleg ca pentru ca visele oamenilor de bunastare si prosperitate sa devina realitate, va trebui mai intai sa-i trimitem pe acesti impostori la groapa de gunoi a istoriei”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani