Grid star
business capital

EXPIRA POLITELE EURIONS – 7 Decembrie este termenul limita. Tribunalul Bucuresti a confirmat in 9 iunie 2023 starea de insolventa

7 Decembrie este data la care expira politele RCA Euroins,  societate aflata in procedura de faliment. Asta inseamna ca dupa 7 decembrie asigurarea nu va mai fi valabila.

Potrivit ASF, contractele de asigurare emise de catre societatea Euroins Asigurare-Reasigurare SA raman valabile, potrivit legii, pana la data de 7 Decembrie 2023 pentru asigurari generale, respectiv 5 Februarie 2024 – pentru asigurari de garantii (Clasa 15). In perioada ramasa pana la data mentionata, politele acopera riscurile mentionate conform contractelor de asigurare.

Decizia instantei

Reamintim ca Tribunalul Bucuresti a confirmat in 9 iunie 2023 starea de insolventa constatata de Autoritatea de Supraveghere Financiara prin Decizia 262/17.03.2023. Dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins, in doua randuri, solicitarea Euroins Romania Asigurare Reasigurare S.A. de a suspenda aplicarea deciziei ASF, Tribunalul Bucuresti a hotarat sa deschida procedura falimentului societatii de asigurare.

Contractele de asigurare emise de catre societatea Euroins Asigurare-Reasigurare SA aflata in procedura de faliment raman valabile pana la 7 Decembrie 2023 pentru asigurari generale, respectiv 5 Februarie 2024 – pentru asigurari de garantii. Potrivit Fondului de Garantare a Asiguratilor (FGA), in perioada ramasa, politele acopera riscurile conform contractelor de asigurare.

 

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani