Grid star
eveniment

FLORIN CITU A AVUT DREPTATE - Declaratia care bantuie PNL


Trebuie sa terminam cu aceasta propaganda, invatamantul si sanatatea prioritatea zero in Romania. Trebuie sa avem curajul sa spunem ca este momentul ca sectorul privat sa fie prioritatea zero in Romania, si nu invatamantul, nu sanatatea, declara in 2018 actualul ministru de Finante Florin Citu. Si Florin Citu chiar avut dreptate. Sanatatea nu a fost o prioritate pentru PNL, ceea ce se intampla in Romania in ultimul an fiind dovada in acest sens.

Declaratia lui Florin Citu este readusa in atentie de deputatul PSD Vasile Citea. Astfel, dupa ce a facut bilantul guvernului condus de Ludovic Orban (click aici pentru a citi), deputatul PSD Vasile Citea reaminteste declaratiile uluitoare ale factorilor decidenti, in frunte cu Klaus Iohannis, facute in ultimele luni.

“Sa ne amintim si de unul dintre punctele esentiale ale programului de guvernare al cabinetului Orban. Acest punct esential a fost exprimat de zburdalnicul ministru Florin Vasile Citu. 'Sanatatea si educatia nu sunt prioritati ale guvernarii liberale'". - Vasile Citea

https://www.youtube.com/watch?v=Uj1GTS1EIRo

Iata declaratia deputatului Vasile Citea:

Insectarul PNL

Cu inimitabilul sau accent de crainic la televiziunea ceausista, prim-ministrul Ludovic Orban a extras din putul gandirii peneliste:

'Vom lua masuri pentru a creste riscul de infectare al cadrelor medicale'. Asa da!

Contraziceti zicala 'vorba este de argint, tacerea este de aur'. La PNL, vorba este de aur, mai ales cand scapa adevarul fara sa vrea.

Dupa dezastrul de la Piatra Neamt, Primul Sanitar al Romaniei a fost intrebat a cui este vina pentru oroarea care ne-a zguduit pe toti. Patruns de propria importanta, liberalul Nelu Tataru a articulat apasat:

'Noi toti suntem de vina'. Care 'noi toti'? Adica, toti cetatenii sau doar voi, liberalii? Meritam precizari.

Dar, mai inaintea tuturor marere Statator liberal al patriei, presedintele Klaus Johannis, facea urari de prosperitate spitalului din Suceava pe care il inaugura cu taiat de panglica si discurs imbolditor:

'Sunt sigur ca veti avea multi pacienti'.


Si asa au si avut, ce-i drept, pana au bagat in rosu tot judetul.

Sa ne amintim si de unul dintre punctele esentiale ale programului de guvernare al cabinetului Orban. Acest punct esential a fost exprimat de zburdalnicul ministru Florin Vasile Citu: 'Sanatatea si educatia nu sunt prioritati ale guvernarii liberale'.

Dupa cum putem constata liberalii se tin de cuvant: 'nu lasa in urma piatra pe piatra'”.


Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani