Grid star
eveniment

GERMANIA CUMPARA ROMANIA – Ce se ascunde in spatele pretinsului succes anuntat de Iohannis: “Sa vedem lista de 'cumparaturi ieftine' din aceasta toamna ale activelor de infrastructura economica pe care Romania le va scoate pe taraba”

Romania va fi cumparata bucata cu bucata de Germania. Asta se ascunde in spatele asa-zisului succes invocat de presedintele Klaus Iohannis (foto stanga, alaturi de cancelarul german Angela Merkel), care a anuntat ca Romania va avea la dispozitie 80 de miliarde de euro, bani europeni.

Concluzia ii apartine consultantului politic Cozmin Gusa. Acesta arata intr-un scurt comentariu facut marti, 21 iulie 2020, pe pagina sa de Facebook, faptul ca respectiva suma de bani nu ar fi putut sa fie alocata Romaniei fara acceptul Germaniei. Or, cele 80 de miliarde de euro destinate Romaniei devoaleaza, in opinia lui Gusa, ca Germania are planuri cu tara noastra.

La prima vedere multi ar fi tentati sa spuna ca nu este neaparat un lucru rau. Totusi, lucrurile nu stau chiar asa. Asta intrucat companiile germane vor cumpara incepand cu aceasta toamna infrastructura economica a Romaniei, iar totul se va intampla la preturi preferentiale.

Iata analiza consultantului politic Cozmin Gusa:

80 de miliarde Euro: prima confirmare ca Germania are planuri pentru Romania!

Sa parasim ideea cu vointa si talentul de negociator ale lui KlauSILa, care au determinat alocarea de fonduri de azi noapte, ar fi o ipoteza neserioasa.

Este clar ca fara vointa Germaniei, impusa celorlalti negociatori, Romania n-ar fi primit aceasta suma. Ramane sa observam care e PRETUL, respectiv conditiile SUBTERANE si NEASUMATE PUBLIC ce-au stat la baza sprijinului german. Adica pe romaneste, sa vedem LISTA DE 'CUMPARATURI IEFTINE' din aceasta toamna ale activelor de infrastructura economica pe care Romania le va scoate pe taraba, respectiv companiile germane care le vor achizitiona preferential...

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani