Grid star
eveniment

GUVERNUL A ABANDONAT SINISTRATII DIN NEAMT – Revoltator: desi zeci de oameni au ramas pe drumuri, iar 50 de localitati sunt afectate din cauza inundatiilor, Executivul PNL-USR-PLUS-UDMR nu a alocat niciun leu pentru judetul Neamt. Sa fie oare din cauza ca

Situatie de-a dreptul revoltatoare dezvlauita de deputata PSD Oana Bulai. Aceasta demasca Guvernul Citu privind modul in care a abandonat sinistratii din judetul Neamt, judet pe care Bulai il reprezinta in Parlamentul Romaniei.

Astfel, Oana Bulai precizeaza ca desi 50 localitati din judetul Neamt au fost afectate de inundatii, zeci de poduri si drumuri sunt distruse, iar zeci de oameni au ramas fara case, Executivul PNL-USR-PLUS-UDMR condus de Florin Citu (foto 1) nu a alocat niciun leu judetului Neamt. In acest sens, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Oana Bulai (foto 2) arata ca judetul Neamt nu se regaseste in Hotararea de Guvern prin care s-au acordat aproape 150 milioane lei din fondul de interventie aflat la dispozitia Guvernului pentru localitatile afectate de inundatiile puternice care au avut loc in ultimele zile.

In aceste conditii se naste o intrebare cat se poate de legitima: oare sa aiba legatura abandonarea sinistratilor din Neamt de catre Guvernul Citu cu faptul ca acest judet este condus de liderul PSD Ionel Arsene, presedintele Consiliului Judetean Neamt?

Iata dezvaluirea deputatei PSD Oana Bulai:

“ZERO ajutor de la guvernul PNL-USR PLUS-UDMR pentru judetul Neamt afectat de inundatii!

Daca in anii de guvernare PSD veneau milioane de lei pentru nemtenii afectati de calamitati, actuala guvernare nu da doi bani pentru judetul nostru. ZERO lei a primit judetul Neamt in urma hotararii de guvern prin care s-au acordat 148.776.000 lei din fondul de interventie la dispozitia Guvernului.

Peste 50 de localitati nemtene au fost afectate de fenomenele extreme, zeci de drumuri si poduri au fost distruse, casele unor nemteni au fost luate de ape si zeci de oameni au ramas pe drumuri.

Aceste cifre nu impresioneaza pe nimeni din Guvernul liberal sau userist, ce o fi el. In campanie rupeau hainele de pe ei promitand marea cu sarea, dar acum nu fac nimic pentru Neamt.

Iata dovada clara ca nu le pasa! Documentul cu hotararea Guvernului nu are nevoie de nicio prezentare!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani