Grid star
punguta cu doi bani

Intrebare pentru seful Raiffeisen Bank. Sobolanii lui Nicusor, surprinsi la cina (Foto)

Intrebare pentru seful Raiffeisen Bank, Steven van Groningen, cel care a cazut cu bicicleta de curand (foto), la circul organizat de Nicusor Dan si Klaus Iohannis de “Ziua Bicicletei”: “Domnule Steven van Groningen, cand ati cazut cu bicicleta nu v-a fost frica sa nu cumva sa luati in gura vreun atare specimen?”.

Intrebarea nu i-o adresam noi, ci vine din partea fostului viceprimar al Capitalei Aurelian Badulescu, in prezent consilier general in Consiliul General al Municipiului Bucuresti, iar specimenul la care acesta face referire este unul dintre sobolanii care au invadat Bucurestiul sub administratia primarului general Nicusor Dan. De altfel, Aurelian Badulescu publica pe pagina sa de Facebook o poza in care este imortalizata cina luata de mai multi sobolani intr-unul dintre parcurile din Capitala. Totodata, Aurelian Badulescu este curios sa afle, pe buna dreptate zicem noi, si daca sobolanii “vioi si grasi” au ajuns la Palatul Cotroceni.

Iata postarea lui Aurelian Badulescu si poza cu unii dintre sobolanii care incet, incet devin cei mai buni prieteni ai bucurestenilor:

In atentia domnului presedinte Klaus Werner Iohanis si a domnului Steven van Groningen (CEO-ul Raiffeisen care a cazut de pe bicicleta la picioarele lui Nicusor)

Si la dumneavoastra la cotroceni, domnule presedinte, sunt sobolani vioi, grasi si nestingheriti ca in parcurile bucurestene?

Domnule Steven van Groningen, cand ati cazut cu bicicleta nu v-a fost frica sa nu cumva sa luati in gura vreun atare specimen?

De Nicusor nu avem ce sa mai spunem, el se da cu bicicleta si se pozeaza ca un saltimbanc... de fapt realitatea pe care o traim cu totii de 9 luni de zile pare un banc... unul foarte prost...

Rusine, Nicusor! Rusine, ipocritilor!”

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani