Grid star
eveniment

IOHANNIS, COMPLICE LA JAF – Acuzatii dure impotriva presedintelui

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis (foto 1) a acoperit jaful comis de PNL in perioada pandemiei si frauda de la alegerile locale. Sunt acuzatii dure lansate de senatorul PSD Liviu Pop (foto 2).

Concret, Liviu Pop il face pe presedintele Klaus Iohannis direct responsabil pentru criza din sanatate si pentru criza economica si sociala in care se gaseste Romania. Pop observa, intr-un comentariu facut pe pagina sa de Facebook, joi, 8 octombrie 2020, modul iresponsabil in care Iohannis si Guvernul Orban au actionat, deschizand scolile fara niciun fel de protectie impotriva pandemiei de Covid, dar au tinut cu dintii sa organizeze alegerile locale. “Iohannis si guvernul sau sunt de vina ca, desi sunt de 10 luni la guvernare, nu mai exista stocuri de Remdesivir, medicament esential in tratarea coronavirusului! Iohannis si guvernul sau sunt vinovati pentru disparitia de multe luni de zile a banalului Euthyrox de pe piata romaneasca ori a insuficientei vaccinurilor pentru banala gripa de sezon. Iohannis si PNL sunt vinovati ca achizitia de ventilatoare a ajuns pe masa DNA si nu in spitale, unde trebuia!”, scrie Liviu Pop.

Redam comentariul senatorului PSD Liviu Pop:

Iohannis este direct responsabil pentru criza din sanatate, pentru criza economica si sociala in care se gaseste Romania, pentru ca a tacut si a acoperit jaful facut de PNL in timpul pandemiei si frauda masiva facuta de PNL si de USR, la alegerile locale!

Iohannis si guvernul sau au deschis scolile fara nicio masura de protectie necesara!

Iohannis si Dreapta Unita- PNL si USR - au tinut cu dintii sa fie alegeri, in aceleasi scoli nepregatite pentru pandemie!

Iohannis si guvernul sau sunt de vina ca, desi sunt de 10 luni la guvernare, nu mai exista stocuri de Remdesivir, medicament esential in tratarea coronavirusului!

Iohannis si guvernul sau sunt vinovati pentru disparitia de multe luni de zile a banalului Euthyrox de pe piata romaneasca ori a insuficientei vaccinurilor pentru banala gripa de sezon.

Iohannis si PNL sunt vinovati ca achizitia de ventilatoare a ajuns pe masa DNA si nu in spitale, unde trebuia!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani