Grid star
eveniment

KLAUS IOHANNIS A REACTIONAT DUPA REVOCAREA MINISTRULUI DE FINANTE - „Stie ce face”. Presedintele a vorbit despre responsabilitatea lui Citu

Dupa aproape 24 de ore de la demiterea ministrului de Finante Alexandru Nazare de catre premierul Florin Citu, presedintele Klaus Iohannis a reactionat.
Seful statului a declarat, potrivit observatornews.ro, ca premierul are dreptul sa isi schimbe echipa.
Iohannis, care a girat decizia lui Citu si a semnat decretul de revocare din functie a lui Alexandru Nazare, a spus ca premierul este responsabil pentru buna functionare a Guvernului si are tot dreptul sa schimbe echipa cand crede ca lucrurile pot merge mai bine.

Iata declaratia facuta de Klaus Iohannis:

"Cred ca este bine sa vedem lucrurile intr-o nota realista. Guvernul are sprijinul partidului si are tot sprijinul coalitiei din care a rezultat. Iar daca premierul a considerat ca e necesara schimbarea unui ministru, inseamna ca a facut o evaluare si stie ce face.
Premierul este cel care stie cum functioneaza Guvernul si pana la urma premierul este responsabil pentru buna functionare a Guvernului, are tot dreptul sa schimbe echipa cand crede ca lucrurile pot merge mai bine”.

Citu l-a sunat pe Nazare

Alexandru Nazare a dezvaluit cum s-a ajuns la inlaturarea sa din functie, sustinand ca acest lucru nu are nimic de a face cu rezultatele sale.
Nazare a declarat ca in 21 mai au aparut, pe surse, semnale ca o sa fie remaniat, motiv pentru care a avut o discutie cu Florin Citu, iar acesta a negat un astfel de scenariu (click aici pentru a citi).

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani