Grid star
eveniment

LITORALUL PENTRU TOTI: CAZARE IEFTINA LA MARE – Tarife de zeci de lei pe noapte. Preturile, cu pana la 75% mai mici decat cele din varf de sezon. Data de incepere a programului

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) anunta cea de-a 41-a editie a programului „Litoralul pentru toti”. Cazarea va incepe de la 35 de lei pentru o noapte.

Vesti bune pentru romanii cu venituri reduse, care vor sa-si petreaca vacanta pe litoraul romanesc, dar nu au facut-o pana acum. Programul social “Litoralul pentru toti”, ajuns la editia cu numarul 41, incepe in 28 august si dureaza pana la finalul sezonului. In aceasta perioada, turistii se pot caza in hotelurile din statiunile de la Marea Neagra la tarife ce pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoana, preturile fiind cu pana la 75% mai mici decat cele din varf de sezon, arata datele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc.
Pana in prezent si-au anuntat participarea 27 hoteluri din toate statiunile de pe litoralul romanesc, dar pana la data la care se va da startul programului, FPTR estimeaza ca se vor inscrie aproximativ 100 de hoteluri ce vor pune la dispozitia turistilor un numar de circa 10.000 de locuri de cazare pe noapte.

Plata se face si cu vouchere de vacanta

Sejururile pot fi achitate si cu vouchere de vacanta. Pentru o noapte de cazare fara mic dejun, tarifele incep de la 35 de lei de persoana, la un hotel de 3 stele, pentru un sejur de minimum cinci nopti de cazare. Pentru cei care prefera cazare cu servicii de masa all-inclusive, tarifele incep de la 215 lei/noapte/persoana la un hotel de 3 stele, pentru minimum 2 nopti de cazare.

In ciuda scurtarii vacantei de vara a elevilor si a campaniei fara precedent de denigrare a litoralului romanesc, 'Litoralul pentru Toti' este un program asteptat si dorit atat de romanii care s-au bucurat deja de o vacanta in plin sezon, cat si de cei care vor sa profite de tarifele foarte bune pentru a merge intr-un sejur pe litoral. Este singurul program social care ofera posibilitatea tuturor sa se relaxeze cateva zile la plaja si ii indemn pe turisti sa rezerve in aceasta perioada pentru ca preturile sunt accesibile, cu mult mai mici decat in destinatiile concurente, iar vremea se anunta a fi insorita si calduroasa toata luna septembrie”, declara Dragos Raducan, presedintele FPTR.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani