Grid star
business capital

MAJORAREA TAXELOR SI IMPOZITELOR – Orban da cartile pe fata

Premierul Ludovic Orban a vorbit despre o posibila majorare a taxelor si impozitelor. Seful Executivului sustine ca asa ceva este exclus.

Ludovic Orban a declarat vineri, 30 octombrie 2020, ca guvernul sustine categoric cota unica de impozitare si nu va majora taxe si impozite. Premeirul a tinut sa precizeze ca exista foarte multe programe de sprijin al companiilor, atat al intreprinderile mici si mijlocii, cat si al companiile mari.

Iata declaratiile facute de Ludovic Orban:

“In ceea ce priveste fiscalitatea, o spun din capul locului ca nu vom creste taxe si impozite. O mai spun o data, pentru ca vad lansate, o data la doua zile apare cate o nazdravanie care este preluata fara sa aiba niciun fel de legatura.

Sustinem categoric cota unica de impozitare si nu vom majora taxe si impozite. Este impotriva obiectivului fundamental pe care il are guvernul si anume, acela de a accelera relansarea economica.

Pentru accelerarea relansarii economice nu poti sa pui frana de tip fiscal, bariere de tip fiscal in relansarea companiilor si in ceea ce priveste taxarea muncii. Dimpotriva, avem foarte multe programe de sprijin al companiilor, atat al intreprinderile mici si mijlocii, cat si al companiile mari.

De asemenea, am gandit un intreg sistem de sustinere a realizarii de noi investitii private fie de investitori romani, fie de investitori straini. De asemenea, vom veni si cu alte masuri de sustinere pentru mediul de afaceri”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani