Grid star
criptomonede

METAMASK VA PERMITE ACHIZITIA CRIPTOMONEDELOR DIRECT DIN CONTUL BANCAR – Noua functie a celui mai popular portofel digital, disponibila initial pentru utilizatorii din SUA

ConsenSys, compania de tehnologie blockchain din spatele portofelului cripto open-source Metamask, a incheiat un parteneriat cu platforma financiara Sardine pentru a permite utilizatorilor sa cumpere active digitale direct din contul bancar. Pentru inceput, functia va fi disponibila pentru utilizatorii din SUA, precizeaza publicatia de specialitate CryptoPotato.

Gilda Popa

Inainte acest parteneriat, anuntat de cele doua companii joi, 13 octombrie, dezvoltatorul Metamask a dezvaluit o asociere cu Asset Reality pentru a ajuta utilizatorii sa-si recupereze gratuit criptomonedele furate.

Sardine este o platforma financiara care ofera decontari instant ACH, iar asocierea dintre cele doua companii FinTech va permite utilizatorilor Metamask din SUA sa cumpere criptomonede direct din conturile lor bancare prin interfata portofelului, relateaza CryptoPotato.

Recent, echipa Sardine a strans 51,5 milioane de dolari intr-o finantare din seria B condusa de firma de capital de risc a16z, orientata catre zona cripto, si sustinuta de alte nume mari din industrie precum Visa si Google Ventures.

ConsenSys, compania de tehnologie blockchain din spatele Metamask, a participat si ea la runda de finantare a Sardine.

Care sunt pasii pentru achizitia de criptomonede direct din contul bancar

Pentru a utiliza noua optiune de plata"„Instant ACH”, utilizatorii Metamask trebuie sa respecte procesul KYC obligatoriu al Sardine, care este disponibil in 48 de state din SUA.

Pentru a combate inselatoriile si frauda electronica, Sardine a stabilit o limita de achizitie de pana la 3.000 dolari pe zi, 5.000 dolari pe saptamana si 25.000 dolari pe luna pentru mai mult de 30 de tokenuri - care nu au fost dezvaluite in comunicat.

ConsenSys a declarat intr-un comunicat de presa oficial ca metoda de plata instantanee oferita de Sardine este mai probabil sa functioneze in comparatie cu sistemul traditional de plata, unde achizitiile cu cardul sunt adesea refuzate.

"Instant ACH permite finalizarea comenzilor (n.r. de achizitie de criptomonede) in cateva minute in loc de zile, ca o comanda ACH standard, si functioneaza in zilele de sarbatoare, spre deosebire de ACH obisnuit”, se precizeaza in comunicat.

Metamask a anuntat recent si lansarea Portfolio Dapp, un instrument prin care utilizatorii isi pot agrega si monitoriza activele in mai multe conturi si retele, cum ar fi Ethereum, Optimism, BNB Smart Chain, Polygon, Fantom, Abritrum si Avalanche.

In plus, la sfarsitul lunii septembrie, Metamask a anuntat un nou instrument numit MetaMask Institutional (MMI), o versiune a portofelului conceputa pentru a raspunde nevoilor jucatorilor institutionali atunci cand vine vorba de a se implica in Web3 si finante descentralizate (DeFi).

MetaMask, portofel digital open source accesibil pe Chrome si Firefox

MetaMask este un portofel digital open source pentru stocarea informatiilor referitoare la criptomonede din blockchain-ul Ethereum. Este accesibil printr-o extensie pentru browsere bazate pe Chrome si Firefox, precum si aplicatie mobila. MetaMask este disponibil doar pentru utilizare cu moneda ETH si jetoane ERC-20 si ERC-721 sau nefungibile in reteaua Ethereum.
Permite utilizatorilor sa interactioneze cu site-urile web care ruleaza aplicatii descentralizate (dApps), acces la schimburi descentralizate (DEX), platforme de jocuri, contracte inteligente bazate pe Ethereum. De asemenea, ofera utilizatorilor un punct de intrare in lumea emergenta a finantelor descentralizate (DeFi). Accesul utilizatorului catre tokenuri se face exclusiv pe baza cheii private. MetaMask a fost creat in 2016 de catre ConsenSys Software cu sediul in New York.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani