Grid star
eveniment

PARTIDUL FERMIERILOR – Directorul Combinatului Agroindustrial Curtici spune ca aceasta este singura solutie pentru agricultori: “Considera cineva ca Oros ne reprezinta?”

Directorul Combinatului Agroindustrial Curtici, Dimitrie Musca, spune ca fermierii romani trebuie sa-si faca propriul partid politic. Altfel, agricultura va fi lasata pe ultimele locuri in topul intereselor politicienilor, iar cei care lucreaza in sector vor avea de suferit.
Musca se intreba daca cineva considera ca ministrul Agriculturii ii reprezinta pe fermieri:
”Considera cineva ca Oros ne reprezinta? Pai in toate deciziile, el a votat impotriva fermierilor, pentru numele lui Dumnezeu”.

Fermierul crede ca partidul ar putea ajunge la 10-15 procente


Directorul Combinatului Agroindustrial Curtici a declarat pentru agro-tv.ro ca exista insa o mare problema:

”Nicio patura sociala din toata Romania nu este atat de dezbinata precum cea a agricultorilor. S-a facut cate o liga, cate o asociatie, ca sa apere interesele fermierilor, dar toti au avut interesul sa parvina, sa ajunga ministri, parlamentari, secretari de stat si asa mai departe.
Avem exemple si le stim.
Daca noi, agricultorii, ne-am uni, ne-am sfatui, sa trimitem in Parlamentul tarii o tagma din specialistii din agricultura, va rog sa ma credeti ca la cati oameni avem, am putea sa facem un procent de 10-15%, de care sa aiba nevoie orice guvernare. Participand si in Parlament in procentul acesta, si la guvernare, altfel poti sa pui problemele. Nu avem alta sansa”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani