Grid star
antreprenoriat

PRELUARE PE PIATA MATERIALELOR DE CONSTRUCTII – Societatea se ocupa cu distributia. Ce face Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Max Bau Materiale S.R.L. intentioneaza sa preia societatea Dragmat S.R.L.

Max Bau Materiale S.R.L. face parte din grupul Telemos Capital si are ca obiect principal de activitate comertul cu ridicata al materialului lemnos si al materialelor de constructii si echipamentelor sanitare.
Dragmat S.R.L. din Buzau activeaza, de asemenea, in domeniul distributiei de materiale de constructii. In conformitate cu prevederile Legii concurentei (nr. 21/1996), aceasta tranzactie trebuie autorizata de Consiliul Concurentei.

Evaluarea operatiunii

"Autoritatea de concurenta va evalua aceasta operatiune in scopul stabilirii compatibilitatii sale cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege. Eventualele observatii si puncte de vedere pot fi transmise autoritatii de concurenta prin fax, la nr. 021.405.45.08, prin e-mail la adresa industrie@consiliulconcurentei.ro sau prin posta la urmatoarea adresa: Consiliul Concurentei, Piata Presei Libere nr. 1, Casa Presei, corp D1, sector 1, Bucuresti, cod postal 013701, Oficiul Postal nr. 25, in termen de 20 zile de la data prezentului anunt”, anunta Consiliul Concurentei.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani