Grid star
eveniment

PREMIANTII LUI GUSA – Cei doi candidati care au impresionat (Video)

Exista la alegerile locale doi candidati care au impresionat. Cel putin pe consultantul politic Cozmin Gusa. Si culmea sunt din partide care se urasc pe viata si pe moarte, PSD, respectiv PNL.

Astfel, Cozmin Gusa dezvaluia in urma cu cateva zile, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, faptul ca a fost impresionat de candidatul PSD la presedintia Consiliului Judetean Neamt, actualul sef al institutiei Ionel Arsene (foto 1). In acest sens, Gusa posteaza un clip electoral extrem de reusit. La PSD, Ionel Arsene a-nceput sa comunice inca de-acum 2 luni doar sub deviza clara si penetranta 'FAPTE, NU VORBE!', pigmentand cateodata cu atacuri dure la excesele guvernarii liberale. Filmele pe care le-a rulat au fost executate 'profi', si au vizat mereu cate o veche problema administrativa , pe care el a rezolvat-o in mandatul de Presedinte de CJ Neamt. Azi si-a lansat un filmulet diferit, placut si care vizeaza emotia legata de valorile familiei, traditiei si religiei, il postez aici, poate se inspira si altii!, arata Gusa.

Iata clipul video remarcat de consultantul politic Cozmin Gusa:

https://www.facebook.com/cozminhoreagusa/videos/2735691546663792

Bolojan, laudatul din PNL

Celalalt candidat laudat de Gusa vine din partea PNL. Este vorba despre primarul municipiului Oradea Ilie Bolojan (foto 2), candidat la presedintia Consiliului Judetean Bihor: De la liberali, cel mai clar si eficient in comunicare mi s-a parut Ilie Bolojan, care si-a folosit realizarile de necontestat ca primar in Oradea, ca trambulina solida pentru candidatura la CJ Bihor.

Redam comentariul consultantului politic Cozmin Gusa:

“Ionel Arsene, cel mai bun in precampanie! Urmat de Ilie Bolojan.

Am urmarit cat am reusit campania politica din online, si ma refer aici la cea de comunicare conventionala. Nu vreau sa va prezint vreo statistica, cei interesati se pot informa singuri.

De la liberali, cel mai clar si eficient in comunicare mi s-a parut Ilie Bolojan, care si-a folosit realizarile de necontestat ca primar in Oradea, ca trambulina solida pentru candidatura la CJ Bihor.

La PSD, Ionel Arsene a-nceput sa comunice inca de-acum 2 luni doar sub deviza clara si penetranta 'FAPTE, NU VORBE!', pigmentand cateodata cu atacuri dure la excesele guvernarii liberale. Filmele pe care le-a rulat au fost executate 'profi', si au vizat mereu cate o veche problema administrativa, pe care el a rezolvat-o in mandatul de Presedinte de CJ Neamt. Azi si-a lansat un filmulet diferit, placut si care vizeaza emotia legata de valorile familiei, traditiei si religiei, il postez aici, poate se inspira si altii!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani