Grid star
eveniment

PROGRAMUL RABLA ELECTROCASNICE: INCEP INSCRIERILE – Iata cum se deruleaza. Ce trebuie sa faceti ca sa beneficati de un aparat nou

Persoanele fizice se pot inscrie incepand de vineri, 24 iunie 2022, ora 10:00, in prima etapa a Programului Rabla pentru Electrocasnice pentru selectarea voucherelor aferente categoriei din care fac parte masinile de spalat rufe, masinile de spalat vase si frigiderele/congelatoarele.

Bugetul primei etape este de 25 milioane lei, iar selectia voucherelor se face in perioada 24 iunie 2022, ora 10.00 – 30 iunie 2022, ora 23.59, sau pana la epuizarea bugetului. Persoanele fizice se mai pot inscrie in program prin crearea contului de utilizator pana joi, 23 iunie, ora 23.59, in aplicatia informatica disponibila pe site-ul Administratiei Fondului pentru Mediu – www.afm.ro.

Valoarea voucherelor

Potrivit Administratiei Fondului de Mediu, in prima etapa se acorda vouchere pentru achizitionarea de echipamente electrice si electronice de uz casnic, dupa cum urmeaza:
-400 de lei pentru masini de spalat rufe, inclusiv cu uscator, avand cel putin noua clasa energetica C;
-400 de lei pentru masini de spalat vase avand cel putin noua clasa energetica D;
-400 de lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lazi frigorifice/congelatoare avand cel putin noua clasa energetica E.
Perioada de derulare a unei etape de selectie a voucherelor este de 7 zile sau pana la epuizarea bugetului alocat etapei respective. Dupa publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitantii se vor prezenta la unul dintre comerciantii validati, de unde vor achizitiona echipamentul dorit

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani