Grid star
eveniment

ROBERT NEGOITA S-A JUCAT CU FOCUL SI S-A ARS – Primarul Sectorului 3 si-a pierdut mandatul: “Se constata incetarea mandatului de primar al Sectorului 3” (Ordinul)

Primarul Sectorului 3 Robert Negoita (foto) si-a pierdut mandatul. Prefectul Capitalei Gheorghe Cojanu a semnat luni, 31 august 2020, ordinul prin care s-a constatat incetarea de drept a mandatului de primar al Sectorului 3 al lui Robert Negoita.

Decizia vine dupa ce Negoita a decis sa candideze la un nou mandat de primar al Sectorului 3 al Capitalei din partea unui alt partid decat cel pe listele caruia a fost ales la algerile din 2016. Este vorba despre partidul “Bucuresti 2020”, in care Negoita s-a inscris de curand, in conditiile in care fusese ales din partea PSD.

Pierderea mandatului de catre Robert Negoita era previzibila, fiind anuntata deja de catre viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu, presedintele PSD Sector 3 si candidat al PSD pentru Primaria Sectorului 3 (click aici pentru a citi).

Iata ordinul prefectului Capitalei Gheorghe Cojanu privind incetarea de drept a mandatului primarului Sectorului 3 Robert Negoita:

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani