Grid star
eveniment

​ "WINTER WONDERLAND” LA HALA LAMINOR, DIN 30 NOIEMBRIE - Timp de mai bine de o luna se va desfasura cel mai mare targ indoor si outdoor din Romania

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, anunta ca sectorul pe care il conduce va fi gazda "Winter Wonderland”. Acesta este primul eveniment marca „Laminor Wonderland” si va avea startul la Hala Laminor, incepand cu 30 noiembrie.

Aici, timp de mai bine de o luna, se va desfasura cel mai mare targ indoor si outdoor din Romania. Targul se adreseaza tuturor bucurestenilor care vor dori sa isi petreaca timpul intr-un loc de poveste, unde copiii si adultii vor simti atmosfera sarbatorilor de iarna.

"Evenimentul Winter Wonderland isi asteapta vizitatorii cu atractii de poveste. Cei mici vor putea sa schieze sau sa se dea cu sania pe derdelus chiar aici, in Sectorul 3. De asemenea, vor invata sa faca decoratiuni de Craciun de la cei mai talentati artisti. Nu sunt uitate nici preparatele traditionale specifice acestei perioade a anului. Sarbatoarea va fi intretinuta de voia buna, prin dans si muzica. Lista de atractii pentru copii si adulti este lunga, de aceea va asteptam sa fiti alaturi de noi la cel mai atractiv si interactiv targ de Craciun organizat vreodata in Capitala”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoita.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani