Grid star
antreprenoriat

5 MILIOANE EURO PRIN EMAG SELLER CREDIT – Fondatorii programului sunt eMag, impreuna cu Idea Bank

Compania eMag si Idea Bank lanseaza o noua runda de finantare in valoare totala de 5 milioane euro, cu dobanda zero si fara garantii. Aceasta este dedicata antreprenorilor inscrisi in programul “eMag Marketplace.”

Mai exact, pentru al doilea an consecutiv eMag si Idea Bank ofera sansa antreprenorilor de a avea acces la finantari mari, cu costuri 0, prin programul eMAG Seller Credit.

Astfel, antreprenorii romani au posibilitatea sa acceseze suma maxima de 300.000 de lei, in baza valorii medii a vanzarilor trimestriale realizate pe eMAG Marketplace.

Prima runda de finantare s-a bucurat de un real succes, insumand 3,8 milioane euro, bani de care au beneficiat companii cu vanzari in diverse domenii. Concret, vanzarile beneficiarilor au crescut cu 28%, in trimestrul accesarii, comparativ cu trimestrul anterior.

Florin Filote, Vicepresedinte eMAG Marketplace, a declarat:

“Continuam sa sprijinim sellerii din eMAG Marketplace printr-o noua linie de finantare alaturi de Idea Bank, sperand astfel sa contribuim la dezvoltarea lor, pentru ca acestia sa poata oferi clientilor o experienta de cumparare tot mai buna. Finantarea vine cu doar doua luni inainte de Black Friday, cel mai mare eveniment de shopping din an, astfel ca sellerii se pot pregati de pe acum cu produse care sa ajunga la timp in casele oamenilor.”

Alin Daniel Fodoroiu, Vicepresedinte Executiv Business Idea Bank, a subliniat:

“Interesul pentru solutia de creditare oferita sellerilor eMAG Marketplace ne-a determinat sa dezvoltam parteneriatul cu eMAG si sa revenim cu o noua transa de finantare. Sellerii eMAG pentru care banca a pre - aprobat finantarea s-au bucurat de beneficiile multiple ale proiectului, dintre care mentionez dobanda zero sau comisioane zero. eMAG Seller Credit powered by Idea Bank este un proiect care se inscrie in trendul actual privind dezvoltarea comertului online, prin minimizarea interactiunii fizice cu banca si a efortului depus de clientii persoane juridice in scopul obtinerii unui credit. Mai mult, vom duce proiectul la un alt nivel, prin care vom adresa selleri pe platforma Marketplace cu o propunere de finantare garantata gratuit prin programul EaSI asigurat de EIF (European Investment Fund).”

*Cititi aici mai multe detalii

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani