Grid star
companii

Blue Air anunta reluarea zborurilor regulate

Blue Air anunta reluarea zborurilor regulate la inceputul lunii iulie 2020, in mod etapizat, dupa un program corelat cu reglementarile privitoare la mobilitate implementate la nivel european.

Pana atunci, Blue Air va continua sa opereze zboruri la cerere si charter, in functie de reglementarile de calatorie specifice fiecarei destinatii si de cererea inregistrata pentru fiecare dintre acestea. Aceste zboruri sunt parte integranta a unui plan de adaptare la noile conditii economice, generate de restrictiile de mobilitate impuse de pandemie.

In prezent, Blue Air opereaza zboruri la cerere spre si dinspre Irlanda (Dublin) si zboruri in regim charter spre orice destinatie, in masura in care sunt obtinute de catre clienti toate aprobarile de calatorie.

Pentru rezervarile de zboruri organizate la cerere in aceasta perioada, pasagerii isi pot alege destinatia folosind sectiunea dedicata din website-ul Blue Air, Zboruri la Cerere, unde se vor inregistra pentru un zbor. Imediat ce restrictiile spre destinatia dorita vor fi ridicate si zborul va fi activat, vor fi anuntati referitor la datele posibile pentru calatorie si pot efectua plata online.

Potrivit Blue Air, destinatiile acoperite, pe masura ce se ridica restrictiile, vor fi: Belgia (Bruxelles), Cipru (Larnaca), Danemarca (Copenhaga), Finlanda (Helsinki), Franta (Paris, Nisa, Lyon), Germania (Koln, Hamburg, Munchen, Stuttgart), Irlanda (Dublin), Israel (Tel Aviv), Italia (Roma, Florenta, Milano, Torino, Napoli), Marea Britanie (Londra, Liverpool), Norvegia (Oslo), Spania (Palma de Mallorca, Valencia, Malaga) si Suedia (Stockholm).

In plus, odata cu ridicarea restrictiilor in Italia si Cipru, Blue Air va opera curse interne in Italia (de la Torino spre si dinspre Catania, Lamenzia, Napoli, Alghero, si Trapani) si Grecia – Cipru, pe rutele Larnaca – Atena si Larnaca – Salonic.

Consultand sectiunea Zboruri la Cerere din website-ul Blue Air, pasagerii vor avea lista completa si actualizata a destinatiilor. In plus, Blue Air va promova activ respectivele curse in media si pe paginile sale de social media, dedicate.

In ceea ce priveste zborurile regulate, Blue Air va reincepe activitatea cu un numar limitat de rute si frecvente, urmand sa reconstruiasca, etapizat, in timp, reteaua operationala.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani