Grid star
eveniment

BUCURESTIUL CONDUS DE NICUSOR DAN, FARA APA CALDA – Mii de oameni, fortati sa se spele la lighean. Bataie de joc in Capitala. Autoritatile multumesc pentru intelegere

Mii de bucuresteni, sute de blocuri raman fara apa calda in orasul condus de Nicusor Dan, cel care a promis ca va rezolva situatia. Au trecut doi ani de cand bucurestenii au crezut promisiunile actualului primar, si l-au votat. Iata ce se intampla in prezent.

Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti (CMTEB) S.A. anunta ca, incepand de luni 17 octombrie 2022, se desfasoara lucrari de remediere a unor avarii aparute pe conductele de termoficare si lucrari de finalizare a unor reparatii pentru inchiderea santierelor, in mai multe zone din sectoarele 1, 2, 3, 5 si 6, in vederea pregatirii noului sezon de incalzire. Iar peste o suta de blocuri si mii de oameni nu vor avea apa calda.

Potrivit Termoenergetica, vor fi efectuate lucrari pe:

• Conducta DN 500 din zona Matei Basarab din Sectorul 3 al Capitalei. Furnizarea agentului termic pentru apa calda pentru patru puncte termice, care alimenteaza aproximativ 65 de blocuri va fi sistata in intervalul 17 octombrie, ora 09.00 si 21 octombrie, ora 23.00. Vor fi afectate de lucrare si punctele termice din zonele Matei Basarab, Labirint si Calarasi.

• Conducta DN 700 in zona Sebastian din Sectorul 5 al Capitalei. Pentru aproximativ 650 de blocuri va fi sistata furnizarea agentului termic pentru apa calda in intervalul 17 octombrie, ora 09.00 - 21 octombrie, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire si punctele termice din zona Sebastian, Calea Rahovei, Salaj, Petre Ispirescu, si Soseaua Alexandriei.

• Conducta DN 800 in zona Chisinau din Sectorul 2 al Capitalei. Pentru aproximativ 200 de blocuri va fi sistata furnizarea agentului termic pentru apa calda in intervalul 18 octombrie, ora 09.00 si 21 octombrie, ora 23. Vor fi afectate de oprire si punctele termice adiacente zonelor Nicolae Grigorescu, Pantelimon, precum si strazile Torentului, Cozia, D-na Ghica.

• Conducta Magistralei I Vest, DN 1000 in zona Valea Ialomitei din Sectorul 6 al Capitalei. Pentru aproximativ 51 de blocuri va fi sistata furnizarea agentului termic pentru apa calda in intervalul 18 octombrie ora 09.00 - 19 octombrie, ora 09.00. Vor fi afectate de oprire si punctele termice din zona Valea Oltului.

• Conducta DN 500 in zona intersectiei bulevardelor Turda, Maresal Averescu si Ion Mihalache din Sectorul 1 al Capitalei. Pentru aproximativ 185 de blocuri din acest sector va fi sistata furnizarea agentului termic pentru apa calda in intervalul 17 octombrie, ora 09.00 -19.10.2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire si punctele termice din zonele adiacente acestor bulevarde.

"Echipele vor interveni simultan in mai multe puncte din retea, astfel incat, pe masura ce se vor finaliza lucrarile, punctele termice sa fie repuse in functiune mai repede decat termenul estimat. Clientii au la dispozitie informatii prin mesajele preinregistrate la numarul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum si prin aplicatia Termoalert. Ne cerem scuze pentru disconfort si va multumim pentru intelegere!”, anunta Termoenergetica.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani