Grid star
eveniment

FLORIN CITU, ACUZAT DE ABUZ IN SERVICIU – Plangere penala

Ministrul Finantelor Florin Citu (foto) este acuzat de abuz in serviciu. Iar impotriva sa va fi depusa chiar si o plangere penala.

Senatorul PSD Daniel Zamfir a anuntat marti, 20 octombrie 2020, ca va formula plangere penala de abuz in serviciu impotriva lui Florin Citu, dupa ce acesta a refuzat din nou sa se prezinte la audierile din Comisia Economica din Parlament. Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Daniel Zamfir il catalogheaza pe Citu drept un “vataf infractor”, in contextul in care ministrul Finantelor refuza sa dea explicatii despre imprumuturile prin care a ingropat Romania in datorii, ba mai mult a secretizat documente care devoaleaza ce a facut cu banii romanilor.

Iata anuntul senatorului PSD Daniel Zamfir:

“Vataful de la Finante va fi penal!

Azi, pentru a sasea oara, ministrul finantelor a refuzat sa se prezinte-on line-in fata senatorilor din Comisia Economica.

Dupa ce a inglodat Romania in datorii si nu da nicio explicatie ce a facut cu cei peste 125 de miliarde imprumutati, Citu se poarta ca un vataf. Vataf infractor. A secretizat pe sest documente importante din minister, tocmai ca sa nu se afle public aranjamentele sulfuroase pe care le-a facut cu banii tarii.

Pentru refuzul repetat de a prezenta informatii Parlamentului, vom face plangere penala pentru abuz in serviciu. Nu o facem de dragul de a o face, o facem pentru a pune capat unui precedent devastator pentru functionarea Parlamentului pe viitor: refuzul unui ministru de a se prezenta in fata Parlamentului, stiind ca nu va fi sanctionat in niciun fel!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani