Grid star
business capital

IOHANNIS, DECONSPIRAT - Presedintele minte romanii

Klaus Iohannis vinde pielea ursului din padure. Concluzia ii apartine senatorului Calin Popescu Tariceanu, care face referire la declaratia presedintelui din conferinta de presa sustinuta miercuri, 28 octombrie 2020, in care sustine ca miliarde de euro stau pregatite la Bruxelles sa porneasca spre Bucuresti.

Tariceanu dezvaluie intr-o postare pe Facebook ca UE nu are nici macar un buget aprobat, nici o intelegere intre Comisia Europeana si Parlament: “Deci, banii pe care Iohannis si Orban ii promit sunt doar pielea ursului din padure, doar promisiuni electorale!”.

Fostul presedinte al Senatului da si solutia: sa nu asteptam la nesfarsit banii de la UE, ci sa facem o intelegere cu Uniunea pentru a putea imprumuta, in contul sumelor care intr-un final vor veni de la Bruxelles, banii de care avem nevoie pentru a tine economia in viata: “Daca banii europeni vor veni in 2022 sau 2024 cred ca va fi mult prea tarziu pentru zeci de mii de companii romanesti si pentru milioane de romani care vor fi in somaj”.

Iata postarea lui Calin Popescu Tariceanu:

“In ziua in care am avut cei mai multi infectati, cei mai multi decedati si cei mai multi internati la ATI domnii Iohannis si Orban au mai organizat o intalnire inutila la Cotroceni in care s-au felicitat si batut pe spate unul pe altul.

Intr-o campanie electorala desantata, ilegala si imorala, dl. Iohannis a iesit in conferinta de presa ca sa citeasca de pe cele doua promptere viitoarele glorioase realizari ale 'Guvernului o sa…'. Am aflat de la dl Iohannis ca miliarde de euro stau pregatite la Bruxelles gata, gata sa porneasca spre Bucuresti. Am auzit vechea placa cu miile de kilometri de autostrada care se vor asterne de indata ce va avea din nou 'guvernul lui'.

In realitate insa, UE nu are nici macar un buget aprobat, nici o intelegere intre Comisia Europeana si Parlament. Deci, banii pe care Iohannis si Orban ii promit sunt doar pielea ursului din padure, doar promisiuni electorale!

Asa cum am mai spus, solutia nu este sa asteptam la nesfarsit banii de la UE, ci sa facem o intelegere cu Uniunea pentru a putea imprumuta, in contul sumelor care intr-un final vor veni de la Bruxelles, sumele de care avem nevoie ACUM pentru a tine economia in viata.
Daca banii europeni vor veni in 2022 sau 2024 cred ca va fi mult prea tarziu pentru zeci de mii de companii romanesti si pentru milioane de romani care vor fi in somaj.

In loc de conferinte de presa mincinoase si propagandistice, Presedintele Romaniei ar trebui sa mobilizeze si alte tari din zona noastra pentru a solicita Bruxellului aceasta facilitate, de a putea beneficia de bani ACUM in limita sumelor pe care le vom primi din fonduri europene. Timpul chiar conteaza!”'

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani