Grid star
antreprenoriat

SCANDALOS – Orban imparte romanii intre pesedisti si nepesedisti

Scandalos. Premierul Ludovic Orban, cel care teoretic ii reprezinta pe toti romanii, indiferent ca sunt votanti PNL, sau nu, ii imparte pe romani intre pesedisti si nepesedisti.

Seful Executivului a facut marti, 17 noiembrie 2020, o declaratie care ar trebui sa-i revolte pe toti cetatenii, indiferent de optiunile lor politice, daca acest lucru nu s-a intamplat deja.

Ludovic Orban s-a referit la protestul legumicultorilor, spunad ca este al “legumicultorilor PSD”. Ceea ce spune multe despre impartialitatea sa in ceea ce-i priveste pe votantii si simpatizantii altor partide, si au ai PNL.

Iata declaratia facuta de Ludovic Orban:

“Este vorba de un protest al legumicultorilor. Legumicultorilor PSD, da!”.

Intalnirea

Miercuri, premierul s-a intalnit cu reprezentantii legumicultorilor care cereau disperati sa fie redeschise pietele, sa fie lasati sa munceasca in conditii decente si umane, si nu tinuti afara, in frig si-n ploaie ca sa-si vanda marfa care se strica extrem de repede in aceste conditii. Orban a replicat la cererea de redeschidere a pietelor ca aceasta masura a fost luata pentru protectia lor.

Prim-ministrul a explicat ca, in prezent, este permisa activitatea in pietele deschise si volante, iar masura suspendarii temporare a activitatii pietelor inchise a fost luata din ratiuni de protectie sanitara a cetatenilor, indeosebi a persoanelor in varsta, cele mai expuse in acest context.

Activitatea pietelor inchise va fi reluata imediat ce conditiile epidemiologice o vor permite si in conditii de siguranta sanitara pentru cetateni, a mentionat premierul Orban:

"Va garantez deschiderea totala pentru gasirea de solutii rezonabile si pentru sustinerea micilor producatori romani".

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani