Grid star
eveniment

TESTE GRATUITE DE COVID IN BUCURESTI - Primarul Capitalei, Gabriela Firea: “Propun proiectul prin care si bucurestenii care pleaca in vacanta in Grecia, sau spre alte destinatii care au impus conditii, sa-si poate face test gratuit COVID-19”

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea (foto), a anuntat ca bucurestenii care urmeaza sa plece in vacanta in tarile care au impus conditii cu privire la testele de COVID-19 se vor putea testa gratuit prin programul de testare al populatiei.

Conform Gabrielei Firea testele vor fi de tip antigen si se vor realiza prin exudat nazal cu ajutorul aparatelor RT-PCR.

Bucurestenii care doresc sa se inscrie pentru testarea gratuita o pot face incepand de joi, 16 iulie 2020, la adresa de e-mail vacanta2020@pmb.ro.

Anuntul a fost facut miercuri, 15 iulie 2020 pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea, acolo unde dezbaterile Consiliului General pe acest subiect au putut fi urmarite in direct.

Redam postarea Gabrielei Firea de pe pagina sa de Facebook:

Propun azi proiectul prin care si bucurestenii care pleaca in vacanta in Grecia, sau spre alte destinatii care au impus conditii, sa-si poate face test gratuit covid 19, prin grija Primariei Capitalei.

De la debutul pandemiei am testat: cadrele medicale, asistentii sociali, seniorii din camine, angajatii din serviciile de utilitate publica, farmacistii, ziaristii, vanzatorii la super si hipermarket, angajatii teraselor.

De azi, o noua categorie: cea a turistilor.

Incepe sedinta de Consiliu general”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani