Grid star
antreprenoriat

INCHIDEREA MAGAZINELOR LA ORA 18.00 – Decizia autoritatilor dupa avertismentul ca se vor taia salariile

Autoritatile nu par ingrijorate de semnalul de alarma tras de specialistii in economie care spun ca inchiderea magazinelor la ora 18.00 in urma noilor restrictii impuse va duce la taieri de salarii ale angajatilor.

Prefectul Capitalei Alin Stoica a declarat marti, 30 martie 2021, ca inchiderea magazinelor la ora 18,00 nu reprezinta o schimbare atat de dramatica in viata noastra, si ca este doar o lipsa de comfort.
Alin Stoica a anuntat ca autoritatile nu vor renunta la restrictiile impuse in Bucuresti.

Iata declaratiile Prefectului Capitalei:

"Nu vom renunta la aceste masuri (...).
Magazinele nu se vor inchide in Bucuresti, magazinele isi vor schimba programul eventual. In unele tari, si dau un exemplu mai apropiat, Austria, in mod normal magazinele se inchid la ora 18,00.
Evident ca este o lipsa de confort in momentul in care esti obisnuit ca magazinele sa se inchida mai tarziu, dar inchiderea magazinelor la ora 18,00 nu reprezinta o schimbare atat de dramatica in viata noastra. Este doar o lipsa de confort pe care o sa o resimtim”.

Taieri de salarii

Analistul Adrian Caciu avertizeaza ca inchiderea magazinelor de la ora 18.00, masura luata de Guvernul Citu, va avea ca efect taierea salariilor angajatilor (click aici pentru a citi).
Caciu spune ca angajatilor acelor magazine nu li se vor plati orele diferenta

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani