Grid star
punguta cu doi bani

Neomarxistii lui Vladut Magicianul si-au dat in petic (Foto)

Nu trece o zi fara ca regimul PNL-USR-PLUS sa ne aduca in pragul atacului cerebral.

De data aceasta, ce credeti ca le-a fatat mintea oamenilor lui Vlad Voiculescu (foto), ministrul Sanatatii, cu numele de scena „Vladut Magicianul”? Nici mai mult, nici mai putin decat ca, intr-un mesaj de propaganda pentru vaccinare, sa scoata crucile de pe unul dintre simbolurile religioase ale Romaniei – Catedrala Mitropolitana Ortodoxa „Trei Ierarhi” din Timisoara, simbol nu doar al orasului, ci si al Revolutiei din 1989.

Se vede treaba ca pe neomarxistii de la Ministerul Sanatatii ii arde crucea, din moment ce au eliminat aceste simboluri crestine fundamentale de pe turlele catedralei (vezi facsimil). Cinismul este cu atat mai mare, cu cat Timisoara este in carantina (lockdown) in aceste zile, iar oamenii au nevoie de speranta ca de aer. Or, religia are un rol vital in aceasta privinta.

Remarcam in acest sens comentariul avocatului Dan Grunea, din Baroul Cluj, care a denuntat pe Facebook abominatia comisa de Ministerul Sanatatii:

Este bun vaccinul? Eu nu stiu, fiecare sa faca ce vrea in privinta vaccinului. Personal nu ma intereseaza sa ma vaccinez. Ce vad insa e ca vaccinul acesta e un vaccin mai special. El nu incape de Crucea de pe Catedrala din Timisoara pe care a dat-o jos. Vaccinul si Crucea par incompatibile”.

In fine: daca vreti sa vedeti ce mesaje pline de revolta ii adreseaza romanii ministerului condus de „Vladut Magicianul”, dati click aici.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani